zondag 1 mei 2011

Culturel woensdag 20-04-2011

De Culturele woensdagen staan in het teken van 1:1 bouwen dit blok . Dit is dan ook een mooie reden om hier zelf mee aan de slag te gaan. Dit werd mogelijk gemaakt door bouwbedrijf van Schaik.

Op het terrein van bouwbedrijf van Schaik krgen we de opdracht om een follie te gaan maken. Dit werd gedaan in groepen van vijf a zes mensen. Dit is dan ook een leuke uitdaging om dit met een aantal mensen samen te doen omdat iedereen natuurlijk andere ideeën heeft hoe dit moet gebeuren. Het was dan ook leuk om bewust bezig te zijn om het toch constructief  stevig te krijgen.

Als groep zijn we begonnen met een compositie te bouwen  dus niet vanuit een idee maar gewoon materiaal voor materiaal op te bouwen en dan zien waar we uitkwamen. Natuurlijk is er wel gelet op verhouding en maat, maar onze eerste insteek was een goede compositie.

Het belangrijkste van de dag vond ik dat jezelf verhoud tot de maat van het bouwwerk. En dat je ook constructief leert denken en handelen.  Hieronder het resultaat van onze Follie.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten