maandag 20 september 2010

Culturele woensdag 08-09-2010

Bloggen

Bij onze eerste culturele woensdag werdt eerst uitleg geveven over het bloggen. Het is dus de bedoeling dat we middels het bloggen de culturele woensdagen zullen gaan beschrijven van wat je hebt gedaan.

Barrière

De opdracht van onze eerste culturele woensdag is om een barrière te gaan maken. We zijn eerst met onze groep gaan discusieren van hoe we dit wilde gaan doen. De eerste barrière die wij hebben gemaakt is in het trappenhuis van school. Wij hebben in dit trappenhuis draden gespannen zodat dit mensen zou ontmoedigen om deze weg te nemen. Sommige mensen maakte de keuze om zich inderdaad om te draaien, andere gingen toch de uitdaging aan. Als groep hebben wij dit ook vastgelegd deze zal ik zo snel mogelijk toevoegen zodat jullie er ook een beeld bij kunnen vormen.

De tweede barrière die we wilde gaan uitvoeren wilde we moelijker maken, in de zin van kijken hoe ver we kunnen gaan zonder dat we iets letterlijk afbakenen. Wij zijn hiervoor naar het centraal station in Utrecht gegaan. Hier zijn we met onze groep in een klein kringetje gaan staan en deze hebben wij steeds groter gemaakt zonder dat er iets van materiaal tussen ons in zat. Hierdoor was het voor de mensen op het station dus gewoon mogelijk om de barrière te door breken. Maar tot onze verbazingen liepen heel veel mensen om deze kring heen. Dit filmpje zal ik ook nog toevoegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten